Thu, Apr 08 | Instagram

Middle of nowhere (بی در کجا)

بی در کجا برای توصیف وضعیت آدم هایی به کار می رود که جبری عظیم ،آن هارا در جایی نگه داشته که متعلق به آن ها نیست. برای این آدم ها ،کشور،شهر ،خانه ،و در کنار معشوقِ خود زیستن با زندگی در شهر و کشوری غریب و تنها تفاوتی ندارد.
Registration is Closed
Middle of nowhere (بی در کجا)

Time & Location

Apr 08, 11:30 AM – 12:00 PM EDT
Instagram

About the Event

Artist: Mohamadreza Dehghan

Location: Yazd, Iran

Times: Thursday, April 8th, 20:00 pm - 20:30 pm IRST | 11:30 am EST | 08:30 am PDT | 17:30 CEST

Platform: Instagram

بی در کجا

برای توصیف وضعیت آدم هایی به کار می رود که جبری عظیم ،آن هارا در جایی نگه داشته که متعلق به آن ها نیست.

برای این آدم ها ،کشور،شهر ،خانه ،و در کنار معشوقِ خود زیستن با زندگی در شهر و کشوری غریب و تنها تفاوتی ندارد.

نه آن ها برای آنجا هستند و نه آن جا برای آن ها .

شما دعوتید به مشارکت در این پروسه و دیدن اجرایی که اهالی آن از کودکی خود عکسی ندارند .

آن ها بخشی از خاطراتِ در پسِ  ذهن مانده شان را با شما به اشتراک می گذارند و از شما می خواهند بعد از دیدن و شنیدن و خواندن خاطرات ،به آلبوم های خانوا‌دگی تان سر بزنید و خاطراتشان را در صورت مشابهت ،عکس دار کنید.

Credits:

Director: Mohamadreza dehghan

Graphic Designer:reza zavari

Performer:Mohamadreza dehghan

Language: Farsi

Registration is Closed

Share This Event